Lívance s ořechovo-datlovým máslem
Tyhle jednoduché lívanečky vyšperkujte ořechovo-datlovým máslem a polijte javorovým sirupem a zaručuji Vám, že máte vynikající snídani. Máslo je opět z prodejen La Formaggeria, takže poctivé a s intenzivní máslovou chutí.
Ingredience na máslo:
Ingredience na máslo:
- 100 g změklého másla
- maličká hrst kešu ořechů
- cca 8 ks datlí bez pecek
- špetka skořice
Do mixéru dáme všechny suroviny a lehce umixujeme, změklého máslo můžeme nechat v lednici ztuhnout nebo klidně ideálně použít i takto a to jak na lívanečky, tousty, muffiny apod.
Ingredience na lívance:
- 150 g hladké mouky
- 200 ml mléka
- špetka soli
- 2 lžičky kypřicího prášku
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 lžičky moučkového cukru
- 1 vejce
Všechny suroviny smíchejte a nechte 10 minut odležet, poté nasucho opékejte lívanečky na pánvičce. Poskládejte na talířky, ozdobte kousky másla, které se teplem krásně rozpustí a polijte javorovým sirupem.
Dobrou chuť
No, mňam, mňam - taková královská snídaně ♥
OdpovědětVymazatDominika - Jojo a opravdu vynikající
OdpovědětVymazat