Lososové karbanátky
Tenhle recept je rychlý a vhodný pro všechny ty,kteří hledají alternativu klasicky upraveného filetu z lososa. Tuhle rybu mám moc ráda,ale už mě nějak nudí klasická úprava a tyhle karbanátky kombinují chuť lososa a trošku jinou úpravu aniž by utrpěla chuť. Ryba totiž není mletá,ale pouze na malé kostičky, takže nečekejte žádné "bahýnko" :D Naopak velmi šťavnatou chuť.
Ingredience na karbanátky - 4 osoby:
Ze směsi tvoříme karbanátky,které opékáme na olivovém oleji z obou stran dozlatova. Doporučuji nejprve maličký na ochutnání a až poté větší.Jen tak dokonale vyladíte chuť. Podíváme ihned s bramborovou kaší a posypané ještě trochou čerstvé petrželky.
Dobrou chuť
Ingredience na karbanátky - 4 osoby:
- 500g filet z lososa bez kůže
- 2 vejce
- čerstvá petrželka, posekaná nadrobno
- 1-2 stroužky česneku, prolisovaného
- 1 menší cibule na drobno
- strouhanka
- kůra z jednoho citronu
- sůl
- pepř
- olivový olej vhodný na smažení
- trcoha másla
- jako příloha je ideální bramborová kaše :)
Ze směsi tvoříme karbanátky,které opékáme na olivovém oleji z obou stran dozlatova. Doporučuji nejprve maličký na ochutnání a až poté větší.Jen tak dokonale vyladíte chuť. Podíváme ihned s bramborovou kaší a posypané ještě trochou čerstvé petrželky.
Dobrou chuť
Vypadají velice dobře!
OdpovědětVymazatDěkuji :)
VymazatA bude asi též velmi dobré :-)
OdpovědětVymazattak to vypadá úžasně!:)
OdpovědětVymazatDěkuji za milá slova chvály :))
OdpovědětVymazat