Italský hamburger s rukolou
Mám tu pro Vás další recept na domácí hamburger, tentokráte v italském stylu a opět s vynikající hořčičnou omáčkou Moffat Dollop Uncleroys, tentokrát kombinace hořčice a rajčat, takže se ideálně hodí do našeho italského burgru. Chuť je totiž velmi jemná díky rajčatům a skvěle doplňuje italské suroviny.
Ingredience na porce ( housky ):
Housky potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct dozlatova cca 13 minut. Poté necháme dokonale vychladnout na mřížce.
Ingredience na hamburgry:
Jednu stranu potřeme majonézou smíchanou s prolisovaným česnekem a druhou Uncleroys omáčkou. Na spodní stranu dáme sušenou šunku a rukolu, pak masíčko a celé přiklopíme křupavou houstičkou. Ihned podáváme.
Dobrou chuť
Ingredience na porce ( housky ):
- 200 g podmáslí
- 11 g čerstvého droždí
- 200 g hladké mouky
- 120 g kukuřičné mouky
- 1 vrchovatá lžička soli
- rozšlehané vejce na potření
Housky potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct dozlatova cca 13 minut. Poté necháme dokonale vychladnout na mřížce.
Ingredience na hamburgry:
- majonéza
- stroužek česneku, prolisovaný
- bazalka
- petrželka
- 2 šalotky, velmi nadrobno nakrájené
- nastrouhaný sýr ( pecorino, parmazán ), můžeme použít i tenké plátky
- rukola
- 650 g mletého hovězího masa
- sůl
- olivový olej
- pepř
- sušená šunka
Jednu stranu potřeme majonézou smíchanou s prolisovaným česnekem a druhou Uncleroys omáčkou. Na spodní stranu dáme sušenou šunku a rukolu, pak masíčko a celé přiklopíme křupavou houstičkou. Ihned podáváme.
Dobrou chuť
Komentáře
Okomentovat
Děkuji za komentář :)