Lívance s ořechovo-datlovým máslem
Tyhle jednoduché lívanečky vyšperkujte ořechovo-datlovým máslem a polijte javorovým sirupem a zaručuji Vám, že máte vynikající snídani. Máslo je opět z prodejen La Formaggeria, takže poctivé a s intenzivní máslovou chutí.
Ingredience na máslo:
Ingredience na máslo:
- 100 g změklého másla
 - maličká hrst kešu ořechů
 - cca 8 ks datlí bez pecek
 - špetka skořice
 
Do mixéru dáme všechny suroviny a lehce umixujeme, změklého máslo můžeme nechat v lednici ztuhnout nebo klidně ideálně použít i takto a to jak na lívanečky, tousty, muffiny apod. 
Ingredience na lívance:
- 150 g hladké mouky
 - 200 ml mléka
 - špetka soli
 - 2 lžičky kypřicího prášku
 - 3 lžíce olivového oleje
 - 2 lžičky moučkového cukru
 - 1 vejce
 
Všechny suroviny smíchejte a nechte 10 minut odležet, poté nasucho opékejte lívanečky na pánvičce. Poskládejte na talířky, ozdobte kousky másla, které se teplem krásně rozpustí a polijte javorovým sirupem. 
Dobrou chuť





No, mňam, mňam - taková královská snídaně ♥
OdpovědětVymazatDominika - Jojo a opravdu vynikající
OdpovědětVymazat